Zal het drinken van kokosmelk me doen afvallen?

Zal het drinken van kokosmelk me doen afvallen?

Veel mensen hebben hun eigen mening over kokosmelk principieel , maar ook over kokosolie. Kokosmelk is aanzienlijk dunner dan kokosolie en bevat nul calorieën, waardoor het de gezondere keuze is voor zowel nieuwe als bestaande lijners. In feite zijn de gezondheidsvoordelen die samenhangen met het consumeren talrijk: het is een natuurlijke vetverbrander, het bevat natuurlijke antioxidanten, het bevat veel kalium en magnesium en het is aangetoond dat het helpt bij de spijsvertering en gewichtsverlies bij mensen met spijsverteringsproblemen . Hoewel er veel voordelen zijn aan deze natuurlijke vloeistof, is het misschien wel het grootste vraagteken: kunnen we er slagroom bij krijgen?

kokosmelk

Helaas is het antwoord op die vraag nee. Er is momenteel geen voedingsmiddel dat meer calorieën per portie bevat dan een blikje slagroom, dus het zou misleidend zijn om te suggereren dat je er je koffie mee kunt vervangen, of wat dan ook, een ander soort voedsel ermee. Het enige echte verschil tussen kokosmelk en gewone kokosmelk is de hoeveelheid aanwezige vet – kokosmelk bevat aanzienlijk minder vet dan gewone kokosmelk – maar gewone melk bevat nog steeds meer calorieën dan koffie. Dus hoewel het mogelijk is om je koffie ermee te vervangen (en vice versa), moet je het niet doen met een ander drankje, tenzij je lijdt aan een pijnlijke medische aandoening die heel weinig voeding vereist.

Hetzelfde geldt als u een maaltijd probeert te vervangen door koffie. Je mag in geen geval een zware maaltijd eten die bestaat uit een zwaar dessert: als je je calorieën nog verder wilt verminderen, moet je het dessert weglaten. Als tussendoortje is kokosmelk echter perfect acceptabel; het bevat veel gelijkmatiger calorieën dan een suikerachtige, vette cake of een andere vorm van zoet voedsel. En omdat het geen vet bevat, is het extreem gezond – hetzelfde geldt voor kokosmelk als drankje, dat net zo gezond en voedzaam is als ijs of melkchocolade, twee van de andere meest populaire vormen van zoete desserts.

Meer informatie op: valledelsole.nl

Posts created 39

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top