Miyuki Perlen

Miyuki Perlen

miyuki perlen

Miyuki perlen zijn glaskralen die worden gebruikt als sieradenaccessoires. De ronde glaskralen, bekend als Miyuki-Rocailles, worden geproduceerd in de Japanse prefectuur Miyuki. Een ander type perl wordt Delica-perl genoemd, die een lange cilindrische vorm heeft. Naast deze soorten produceert Japanische Manufacture ook driehoeksperlen en zeskantige hexagonale perlens.

De Miyuki perlen staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit en uitstekende massa in alle dimensies. Professionals gebruiken Miyuki perlen voor veel toepassingen, waaronder Peyote, Brick Stitch, Herringbone, perlensticken, perlenweb en perlenhakeln bezoek de site. Het zandvrije karakter van de Miyuki-perlen maakt ze een populaire keuze voor het maken van sieraden en andere toepassingen.

Qua kwaliteit behoren Miyuki-Perlen tot de beste soorten Japanse perlen. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en effecten, waardoor ze perfect zijn voor alle soorten perlenwerk. Of je nu een ketting of armband wilt maken, bij Miyuki Perlen vind je een verscheidenheid aan stijlen en kleuren. Er is zelfs een Miyuki-perlenset voor beginners.

Meer informatie op: PerlenTrends

Posts created 39

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top